25 d'abril de 2024

L'estudi de disseny Bisgràfic premiat amb dos ors als prestigiosos premis Graphis Poster de Nova York

Els treballs guardonats han estat els cartells de les campanyes “Tercera edat” i “Cada cosa al seu lloc” de Roda de Ter

El Ter 16 de juny de 2009 a les 16:57
Bisgràfic ha obtingut dos prestigiosos guardons de disseny
L’estudi de disseny Bisgràfic ha estat premiat amb dos ors als premis Graphis Poster Annual 2010 NY, els més prestigiosos dins del món del cartellisme, la publicitat, el disseny i la fotografia a nivell internacional.

Els treballs guardonats han estat els cartells de les campanyes "Tercera edat" i "Cada cosa al seu lloc" encarregats per l’Ajuntament de Roda de Ter. Els dos cartells formaran part de l’anuari "Graphis Poster Annual 2010" que es publicarà a finals d’aquest any. El llibre, igual que en les anteriors edicions, comptarà amb els millors dissenys de cartells de tot el món.

Graphis, The International Journal of Visual Communication (www.graphis.com), es va publicar per primera vegada a Suïssa el 1944. El 1986 es va traslladar a Nova York on la reputació dels seus anuaris va créixer fins a convertir-se en l’editorial de disseny per excel.lència.

Durant els seus més de 15 anys de trajectòria, Bisgràfic ha rebut en diverses ocasions reconeixements nacionals i internacionals, fet que el situa com un estudi de referència a nivell de disseny gràfic i de disseny multimèdia. El seu estil es caracteritza pels missatges clars i conceptuals, la simplicitat estètica i el rigor tipogràfic. Aquest any Bisgràfic ha rebut també un plata i quatre bronzes en els premis Laus de disseny que es van entregar el passat 19 de maig a Barcelona.

Un dels premis ha estat per la campanya adreçada a la tercera edat

Una segona campanya pretenia conscienciar sobre la necessitat de fer una recollida selectiva

Es posava ènfasi en la necessitat de col·locar cada residu al seu lloc

Es tracta d'una campanya amb elements molt quotidians

Etiquetes:
Societat