26 d'abril de 2024

L'Ajuntament de Tona vol implementar un sistema de gestió de qualitat a serveis municipals

El certificat comporta la millora de les instal·lacions i de l'atenció a les persones

El Ter 19 de juny de 2009 a les 20:16
Un moment de l'entrega de la certificació a les responsables dels serveis municipals de Tona
L’Ajuntament de Tona està treballant per implementar el sistema de gestió de la qualitat a diferents serveis municipals. En aquests moments ja s’ha assolit la certificació de l’Oficina d’Atenció Ciutadana segons la Norma UNE-EN ISO 9001:2008, que ha estat lliurada per l'entitat certificadora AENOR aquest divendres de mans de la directora d’AENOR a Catalunya, Eva Subirà.

L’obtenció de la certificació ISO 9001:2008 ha comportat, d’una banda, la millora de les instal·lacions i nous horaris d’atenció i, de l’altra, la conformació d’un equip de treball, dirigit per la responsable de l’Oficina Teresa Clot, que ha impulsat l’elaboració i posada al dia dels procediments de treball i la millora de l’atenció en les seves diferents modalitats: presencial, telefònica i telemàtica.

L’Ajuntament de Tona continua treballant per oferir una millor atenció a les persones que es relacionin amb l’administració tonenca, amb la perspectiva d’anar avançant vers a l’administració electrònica. En aquest sentit, la Corporació endegarà diferents campanyes informatives tant per afavorir l’ús dels serveis en línia que ja es troben disponibles com per donar a conèixer les possibilitats de servei que ofereix l’Oficina. En definitiva, seguir avançant en aquest model de millora continua que és el sistema de gestió de la qualitat en el que ha estat certificada l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

L'alcalde de Tona, Josep Salom, rebent el certificat

Etiquetes:
Societat