25 d'abril de 2024

El nou mercat municipal de Manlleu ja té equip d’arquitectes

Les obres de remodelació s’han d’iniciar abans del 31 de desembre per a no perdre algunes subvencions

El Ter 22 de juny de 2009 a les 18:03
Imatge del mercat municipal
La Unió Temporal d’Empreses Colomer Rifà, SLP - Comas Pont Arquitectes, SLP de Torelló ha estat la guanyadora del projecte. L’IDE ha adjudicat provisionalment el contracte per un preu de 333.000 euros. La decisió s’ha pres a partir del treball del comitè d’experts que es va crear per escollir el millor projecte del futur mercat.

Pere Prat, alcalde de Manlleu explica que s’ha valorat especialmente la funcionalitat i l’estalvi energètic i les qüestions mediambientals del projecte. L’equip guanyador s’encarregarà del projecte i les obres del nou mercat municipal de Manlleu i també de la urbanització del seu entorn més immediat.

El termini de redacció del projecte i de la resta de documentació prèvia a la contractació de les obres proposat és de 56 dies. Les obres de remodelació s’han d’iniciar abans del 31 de desembre per a no perdre algunes subvencions concedides a l’obra. La remodelació ha d’estar acabada abans de finals de l’any 2010 que és quan el municipi ha d’haver acabat la remodelació del barri de l’Erm. La decisió final s’ha pres d’entre els sis equips finalistes del total de vint-i-dos que s’hi van presentar.
Etiquetes: