23 d'abril de 2024

GISA ofereix pagar mig milió d’euros als industrials del CEIP Quatre Vents de Manlleu

En principi, el jutge haurà de decidir quina quantitat destina a cada un dels implicats

El Ter 25 de juny de 2009 a les 10:09
Imatge del nou centre
Els empresaris que reclamen un milió i mig d’euros que se’ls deuen per la construcció del CEIP, han explicat a elter.net, que es reuniran aquest dijous a la tarda per decidir si accepten o si continuen les reivindicacions per aconseguir la totalitat del que afirmen que els deu GISA.

Si acepten, pel proper 2 de juliol s’ha convocat una nova reunió per acabar de concretar els detalls de l’operació. En principi, el jutge haurà de decidir quina quantitat destina a cada un dels implicats. La resta dels diners, esperaran que Begar es declari en fallida i aniran al concurs de creditors. Entre aquesta tarda i demà els empresaris afectats han de decidir si acepten aquest mig milió d’euros o si per contra continuen les mobilitzacions per recalmar el milió i mig d’euros.

Des de GISA es va afirmar que tant bon punt es van adonar que Begar, l’antiga adjudicatària, no pagava a aquests empresaris i que podia entrar en un procés concursal, van congelar-los l’últim pagament. Aquests diners, mig milió d’euros, han de ser un fons de garantia, segons GISA, per als empresaris. Recordem que els constructors afectats temen que GISA es desentengui del conflicte un cop la nova adjudicatària de els obres, Pai Construccions, reemprengui les obres del centre. És per això que, segons han confirmat fonts dels empresaris, aquest dilluns van entrar una querella criminal contra GISA als Jutjats de Vic.
Etiquetes: