26 d'abril de 2024

CiU i ERC de Taradell deixen de banda les diferències i es comprometen a potenciar el diàleg

Els dos grups mantindran els seus rols dins l'ajuntament, però buscaran més punts en comú

El Ter 30 de juny de 2009 a les 19:26
Lluís Verdaguer (CiU) i Antoni Casassas (ERC) mostrant l'acord en públic
Els grups de Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya de Taradell han signat la pau. Després de la tensió viscuda en els últims mesos, aquest dimarts els portaveus dels dos grups municipals han mostrat públicament la voluntat de treballar per al poble i, sobretot, buscar un consens i diàleg.

Els dos grups van topar, sobretot, arran del ple del mes de maig quan els regidors d’ERC van abandonar la sessió després de discutir amb el secretari de l’ajuntament de Taradell i denunciar que l’alcalde els havia insultat. Després d’aquestes setmanes i, sobretot, de tres reunions, CiU i ERC han decidit fer foc nou i potenciar el diàleg. L’alcalde, Lluís Verdaguer, s’ha compromès a donar més informació a l’oposició abans dels plens.

Segons un text que han llegit de forma conjunta, han afirmat que la situació viscuda fa unes setmanes no era positiva per al poble i que s’havien analitzat les causes i els conflictes sorgits. També han manifestat la voluntat de garantir el respecte mutu a partir d’ara i prioritzar l’acord i l’entesa a partir del diàleg. En aquest sentit, Toni Casassas, portaveu d’ERC, ha explicat que es buscaran més els punts en comú i no pas les divergències.
Tall Antoni Casassas 1

Els dos portaveus han mostrat la voluntat de sumar en positiu i de buscar el consens en els grans temes que afectin a Taradell. Tot i aquesta declaració d’intencions, han deixat clar que cada grup municipal continuarà amb el seu rol. És a dir, Esquerra continua fent d’oposició i CiU governant.
Etiquetes:
Política Municipal