25 d'abril de 2024

Miquel Vilalta, reelegit president comarcal del Partit Popular

Miquel Vilalta es planteja com a objectiu tenir representativitat en tres o quatre municipis en les pròximes eleccions

El Ter 8 de juliol de 2009 a les 18:22
Miquel Vilalta
El Partit Popular d’Osona va reelegir aquest dimarts al vespre Miquel Vilalta com a president comarcal del partit. La reelecció es va fer en una assemblea on els militants populars van mantenir la confiança en Miquel Vilalta.

Miquel Vilalta considera que una de les prioritats del Partit Popular a Osona és treballar per incrementar la presència de la formació als municipis d’Osona. En aquest sentit, considera que la seva reelecció pot ser positiva de cara a preparar les eleccions municipals del 2011, ja que dóna continuïtat als últims anys de treball. Vilalta es planteja com a objectiu tenir representativitat en tres o quatre municipis.

Tornar a entrar a l’ajuntament de Vic i Manlleu, on el Partit Popular va perdre el seu únic regidor en les últimes municipals és el gran repte. Miquel Vilalta considera que el Partit Popular va fer una bona feina mentre va tenir representació, però que les municipals li van passar factura per voler mantenir un discurs ètic i evitar explotar temes més conflictius com la immigració.
Etiquetes:
Política Municipal