25 d'abril de 2024

La coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones s’ubica a Vic

Altimiras, impulsarà i dinamitzarà l’associacionisme femení

El Ter 13 de juliol de 2009 a les 14:11
Josep Gonzalez-Cambray, Marta Selva, presidenta de l'ICD i Rosa Altimira, coordinadora territorial de l'ICD
La delegació servirà per reforçar les diferents polítiques de l’ICD a la Catalunya central. La presentació de la delegació es va fer divendres a Vic i va servir per donar a conèixer les les bases de l’avantprojecte de la Llei per a una nova ciutadania i per a la igualtat entre dones i homes.

L’acte va servir per presentar la responsable de la coordinadora territorial, Rosa Altimiras de Calldetenes. Altimiras, impulsarà i dinamitzarà l’associacionisme femení per promoure la participació social de les entitats de dones.

L’objectiu de la delegació territorial de l’ICD a la Catalunya central es el de descentralitzar i equilibrar en el territori les mesures del departament d’Acció Social i Ciutadania en favor de les dones, així com donar suport al món local. La delegació d’Osona encara no té seu, però Altimiras a explicat a Ràdio Manlleu que s’espera poder disposar-ne a partir del setembre.

La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, també present en l’acte de divendres a Vic, va donar les bases de l’avantprojecte de la Llei per a una nova ciutadania i per a la igualtat entre dones i homes. En l’acte hi van participar una trentena de representants de les entitats de dones de la Catalunya central.
Etiquetes:
Societat