23 d'abril de 2024

Mor el conductor d'un camió articulat a l'Eix Transversal, en terme de Muntanyola

el conductor d'un dels tràilers ha mort, mentre que el de l'altre vehicle, ha patit ferides

El Ter 15 de juliol de 2009 a les 21:33
Logotip dels Mossos d'Esquadra
El conductor d'un camió articulat, Ángel S. D., de 44 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Gironella, ha mort aquest dimecres a la tarda en un accident de trànsit a l'Eix Transversal, al seu pas pel terme municipal de Muntanyola.

Com a conseqüència de l'accident tres persones més han resultat ferides, una d'elles de pronòstic greu. La topada s'ha produït a les 15.51 hores al punt quilomètric 166 de la C-25. Dos camions articulats han col·lidit frontalment després que un d'ells envaís el carril contrari presumiblement a causa d'una punxada d'un pneumàtic. De resultes del fort impacte, el conductor d'un dels tràilers ha mort, mentre que el de l'altre vehicle, de nacionalitat portuguesa, ha patit ferides greus.

En l'accident també s'han vist implicats dos vehicles més, un turisme i una furgoneta, que han col·lidit de retruc. Els seus conductors han resultat ferits lleus.

La col·lisió dels dos camions ha obligat a tallat la C-25 en els dos sentits de la circulació. Els Mossos d'Esquadra han desviat el trànsit per la carreteres C-25d, en sentit Manresa, i C-59, en sentit Girona. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat 7 dotacions dels Mossos d'Esquadra i 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat.
Etiquetes:
Sostenibilitat