26 d'abril de 2024

Viladrau reivindica la cultura de l'aigua amb la cinquena edició de la festa Culturaigua

L'Ajuntament de Viladrau atorgarà el guardó Muntanya d’Ametistes al Centre UNESCO de Catalunya

El Ter 17 de juliol de 2009 a les 14:39
Una imatge dels jocs inflables a la piscina típics de la programació de la festa
Viladrau torna a posar l’accent en l’aigua. La cinquena edició de la Festa Cultural de l’Aigua a Viladrau arriba aquest cap de setmana amb un ampli ventall d’actes lúdics que l’ompliran de festa des de divendres a diumenge.

Aquest divendres, UNESCOCAT, Centre UNESCO de Catalunya serà el clar protagonista. A les 8, es presentarà dins el programa El Montseny, Fòrum d’Opinió en els 5ens Diàlegs de l’Aigua el documental El somni de l’aigua i el joc interactiu per treballar-lo. Als assistents se’ls proporcionarà un exemplar de l’audiovisual. En parla un dels gerents del Centre Cultural Europeu de la Natura de Viladrau, Nacho López.

Enguany, l’Ajuntament de Viladrau atorgarà el guardó Muntanya d’Ametistes al Centre UNESCO de Catalunya que aquest any 2009 celebra el 25é aniversari. L’aigua no serà només un element de reflexió. La gran novetat de la Festa Cultural de l’Aigua serà una nova aproximació a través d’una mostra d’artistes locals. López afirma que és important seguir parlant d’aquest element imprescindible, i no fer-ho només quan hi ha sequera. La primera Mostra d’Artistes començarà dissabte a les 10 del vespre al pati del Centre Cultural Europeu de la Natura, amb la participació de poetes, músics i representants de dansa.

També hi haurà actes ja tradicionals com els inflables a la piscina i la 5a edició de Llegendaigua amb l’explicada de contes i llegendes d’arreu del món, La festa acabarà diumenge 19 a les 10 del matí, amb "L’aigua, font de fonts". Es tracta d’una passejada literària a la Font de l’Avi, que ha estat recuperada pels alumnes del CEIP Els Castanyers
Etiquetes: