26 d'abril de 2024

Ple de tràmit a Roda amb l'Escola d'Adults de rerefons

Antoni Llach, alcalde de Roda, diu que la decisió està justificada per raons econòmiques

El Ter 22 de juliol de 2009 a les 18:17
Imatge d'un curs de l'Escola d'Adults del passat 2007. FOTO: Revsita Roda de Ter
Ple purament de tràmit aquest dimarts a Roda de Ter. Entre l’ordre del dia cap punt destacat. En el torn de precs i preguntes ERC, a l’oposició, va preguntar pel futur de l’Escola d’Adults. Recordem que l’equip de govern ha decidit suprimir els cursos de graduat escolar i continuar ofertant la resta de cursos. Antoni Llach, alcalde de Roda, diu que la decisió està justificada per raons econòmiques.

Segons Llach, des de l’Ajuntament s’ha intentat que el Departament d’Educació reconegués l’escola per tal de legalitzar-la i poder optar a subvencions. El Departament però, ho ha rebutjat. L’alcalde però, diu que en el moment en què el consistori disposi d’un local per ofertar a la Generalitat i aquest centre sigui reconegut, optant així a subvencions públiques, es recuperaran els cursos de graduat escolar.

Segons Esquerra consideren que "no és una qüestió econòmica sinó política". Jordi Serra posa com a exemple que en el mateix ple d’ahir es va aprovar la instal.lació de càmeres de videovigilància per valor de 46.000 euros.

El ple d’aquest dimarts també va servir per aprovar aquesta dotació per a la instal.lació de càmeres de videovigilància amb el vot en contra d’ERC i requalificar uns terrenys davant de l’antiga fàbrica de Can Puigneró passant de sòl urbà a comercial on ERC també hi va votar en contra.
Etiquetes:
Política Municipal