26 d'abril de 2024

Governació, Cultura i Acció Social posen en funcionament les seves seus a Vic

Aquesta actuació té com a objectiu la descentralització de l’administració de la Generalitat

El Ter 23 de juliol de 2009 a les 12:43
Imatge de la inauguració d'aquest dijous al matí
Els consellers dels Departaments de Governació, Cultura i Acció Social de la Generalitat, Jordi Ausàs, Joan Manuel Tresserras i Carme Capdevila acompanyats per l’alcalde de Vic i de diversos representants polítics de les comarques centrals han inaugurat aquest dijous els respectius serveis territorials ubicats a Vic.

Aquesta actuació té com a objectiu la descentralització de l’administració de la Generalitat buscant oferir un servei de més proximitat. La delegació del govern està ubicada al número 37 de la Plaça Major de Vic, a la segona i tercera planta. L’ajuntament vigatà ha cedit aquest espai. A la segona planta s’hi troba Acció Social i Ciutadania mentre que la tercera és per a Governació i Administracions Públiques i Cultura i Mitjans de Comunicació. Per tal d’aprofitar al màxim l’espai s’ha optat per compartir serveis amb un mateix ús com una sala de reunions, la centraleta o un arxiu entre d’altres. Per la seva part l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, s’ha mostrat molt satisfet perquè la capital osonenca pugui acollir aquestes delegacions.

Els espais que avui s’han posat en funcionament són però temporals a l’espera que finalitzin les obres de rehabilitació de la Casa de Convalescència, futur emplaçament definitiu d’aquestes delegacions. Tancant els parlaments, el conseller de Governació i Administracions públiques, Jordi Ausàs, ha tingut un record pels 4 bombers que han resultats morts en l’incendi d’Horta de Sant Joan.

A l’acte, a més de nombrosos representants polítics de les comarques centrals, també hi han estat presents el delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega; el director general d’Administració Local, Carles Bassaganya; i els coordinadors territorials dels departaments de Governació, Cultura i Acció Social, Toni Casassas, Gemma Boix i Josep González.

L'acte ha comptat amb la presència de nombrosos representants polítics de les comarques centrals

Imatge de la segona planta

Etiquetes:
Política Municipal