25 d'abril de 2024

ERC de Manlleu rendeix comptes de la gestió de l'Ajuntament amb un acte al mig de la legislatura

gairebé un terç dels serveis que ofereix l’Ajuntament haurien de venir d’altres institucions superiors

El Ter 24 de juliol de 2009 a les 03:12
Pere Prat, alcalde de Manlleu, durant l'acte "Passem Comptes"
ERC de Manlleu ha fet un balanç positiu de les accions dutes a terme al govern municipal al llarg dels dos últims anys de legislatura. L’acte s’ha celebrat aquest dijous al vespre als Jardins de Can Puget, on l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, ha comentat de forma bastant exhaustiva els diversos àmbits de participació del consistori al llarg de la primera meitat de legislatura.

La totalitat de l’acte "Passem Comptes" ha anat a càrrec de Pere Prat i ha comptat amb la companyia d’alguns regidors i regidores republicans de l’Ajuntament de Manlleu. Segons Prat, l’actual legislatura ha destacat per les conseqüències de la crisi global i això ha obligat al consistori a orientar els seus esforços en tres aspectes bàsics: els serveis socials, la inserció laboral i la cohesió social .

L’alcalde de Manlleu ha destacat que s’han reduït els ingressos de l’Ajuntament però ha manifestat rotundament que la reducció no afectarà a l’oferta de serveis municipals. Segons Prat, gairebé un terç dels serveis que ofereix l’Ajuntament haurien de venir d’altres institucions superiors però tot i així el consistori assumeix els costos per tal de millorar la situació de Manlleu.

Pere Prat també ha volgut destacar que els anys vinents poden ser difícils pel finançament municipal però que cal ser optimistes i tirar endavant amb projectes engrescadors com la finalització de les obres del Teatre Centre, la creació de la nova biblioteca o el procés de millora de l’estació de tren de Manlleu.

Pere Prat, alcalde de Manlleu

Assistents a l'acte "Passem comptes", d'ERC de Manlleu

Pere Prat, alcalde de Manlleu

Pere Prat, alcalde de Manlleu

Etiquetes:
Política Municipal