25 d'abril de 2024

El tram de la C-17 entre Orís i Borgonyà ja està reobert al trànsit

Finalitza el desviament del trànsit per l’interior de Borgonyà, Vila-seca i Torelló habilitat des del passat 29 de juny

El Ter 25 de juliol de 2009 a les 14:12
Pas del trànsit per l'interior de Torelló
Des d'aquest divendres a la tarda ja es pot tornar a circular pel tram de la C-17 entre Orís i el pont de Borgonyà. El Departament de Política Territorial i Obres Públiques va fer efectiva la obertura del tram i per tant finalitza el desviament de trànsit per l’interior dels nuclis de Borgonyà, Vila-seca i Torelló, habilitat des del passat 29 de juny.

Segons l’alcalde de Sant Vicenç de Torelló, Joan Sadurní, on pertany Borgonya, la obertura es va fer complint amb la data que s’havia previst.

A partir d’ara, les tasques de desdoblament continuaran tant en aquest punt com en la resta de la via. Segons les necessitats de l’obra es produiran altres restriccions a la circulació, en un règim d’afectacions similar al que hi havia durant la passada primavera. Sadurní en detalla que el tram fins a Sora podria estar acabat la tardor del 2010 i que en moments puntuals podria haver-se de tornar a passar per dins de Torelló i Borgonyà com s'ha fet el darrer mes.

Les afectacions en el trànsit de Borgonyà, Vila-seca i Torelló s’han hagut de fer en el marc del desdoblament de la C-17 que es duu a terme entre Vic i Ripoll.
Etiquetes: