25 d'abril de 2024

La Cabanya del Castell de Montesquiu acull l'exposició 'Sensacions'

La mostra es pot visitar cada dissabte i cada dia festiu, d’11 del matí a 2 del migdia

El Ter 28 de juliol de 2009 a les 20:42
Quadre pintat pels quatre artistes
Fins el dia 30 d’agost, l’espai de la Cabanya del Castell del Castell de Montesquiu, acull l’exposició titulada ‘Sensacions’. Es tracta d’un treball conjunt que integra les pintures del grup d’Artistes Voltreganesos d’avui, format pels pintors Assumpta Castanyer, Toni Pradell, Antoni Rivas i Ton Quatre.

‘Sensacions’ és una exposició de plàstica, és a dir de pintura, però tot i això també està composta d’una part d’escultura mural. S’hi poden veure quatre estils diferents i, entre les obres, també hi ha una obra realitzada conjuntament pels quatre artistes.

Les obres d’Assumpta Castanyer, tracten sobre els records i les vivències anteriors de l’artista. A més, a la mateixa exposició, també s’hi poden veure una sèrie de modelats de Castanyer.

Les obres d’Antoni Rivas són clàssiques però el color està tractat d’una forma molt especial. La tècnica en què treballa és a partir d’emprar esprais de diversos colors, que s’escapa una mica de la tradicional pinzellada de pinzell. Tot i que a l’observador li és difícil donar-se’n compte, però és una peculiaritat.

Toni Pradell, en canvi, és abstracte i molt colorista, això fa que les seves obres transmetin una gran força. El mateix Ton Quatre, explica què vol transmetre amb les seves obres i quin estil empra.

La mostra es pot visitar cada dissabte i cada dia festiu, d’11 del matí a 2 del migdia, i l’entrada és totalment lliure.
Etiquetes:
Cultura