25 d'abril de 2024

Taradell afronta la fase final dels dos tornejos d'estiu

Les finals es juguen aquest dissabte a partir de les cinc de la tarda al municipal de la Roureda

El Ter 29 de juliol de 2009 a les 12:19
Una imatge d'un dels partits de torneig de futbol sala infantil
Taradell afronta aquesta setmana la fase final dels tornejos d’estiu. Disputats ja els vuitens de final de les dues competicions, els tornejos entren en la fase decisiva. Fins dissabte, dia de les finals, es disputaran les diferents eliminatòries tant del torneig de futbol sala infantil com del torneig de futbol 7 sènior.

Avui es disputen ja semifinals en el torneig infantil, la competició amb més participació de tot Osona. De fet, enguany hi ha participat 86 equips i més de 700 jugadors. Joan Puig, un dels nous organitzadors en l’edició d’enguany, fa una valoració molt positiva del torneig.

El torneig va començar el 22 de juny i s’acaba aquest dissabte. Paral·lelament, també s’ha fet la vuitena edició del Torneig de Futbol 7, que ha comptat amb 28 equips. Aquest dijous ja es disputen els quarts de final de la competició i dissabte les finals. A partir de les cinc de la tarda ja es disputarà la primera final en categoria benjamí. Els últims partits es disputaran a les deu de la nit i s’han preparat algunes sorpreses.

El torneig de futbol sala infantil de Taradell és un dels més antics de la comarca. Cal destacar la gran participació d’equips femenins. Dels 86 equips, 40 són femenins, 30 en categoria sènior i 10 de juvenils.
Etiquetes:
Esports