26 d'abril de 2024

Centelles adjudica la concessió de la nova piscina que entrarà en funcionament el 28 de setembre

Es vol que l’equipament sigui un centre destinat a la salut i a l’exercici físic

El Ter 29 de juliol de 2009 a les 12:53
La nova piscina coberta ha d'entrar en funcionament el 28 de setembre
Centelles va adjudicar en el transcurs del ple d’aquest dimarts la concessió del servei públic de la piscina coberta municipal que ha d’entrar en funcionament el proper 28 de setembre. L’empresa adjudicatària és IG Bcn, de Barcelona. A més de sauna, banys de vapor, activitats dirigides i una sala amb maquinària cardiovascular, també es vol que l’equipament sigui un centre destinat a la salut i a l’exercici físic.

El nou equipament comptarà amb diversos serveis, segons Margo Prat, regidora de piscines de Centelles, "els similars que tenen tots els equipaments d’aquestes característiques".

Des de l’oposició celebren aquesta concessió i recorden que "feia temps que demanaven la gestió externa de l’equipament". Miquel Matavaques, de CiU, també reclama una aparcament a prop de l’equipament. Segons explica el consistori l’havia d’ubicar en uns terreny al costat però aquests són de titularitat privada. Segons Matavaques aquest tema "estar per aclarir". CiU considera precipitada aquesta adjudicació i temen que passi el mateix amb l’aparcament. Consideren que "s’està actuant a contra rellotge i anant massa de pressa".

El nou equipament comptarà amb serveis molt complets

El ple de Centelles va adjudicar la gestió de la piscina

IG Bcn serà l'empresa encarregada de la gestió

Actualment, s'estan enllestint els treballs de construcció

Etiquetes:
Política Municipal