23 d'abril de 2024

Ple de tràmit a Tona on s'aprova el compte general del pressupost del 2008

El ple també va aprovar les festes locals del 2010 que seran el 30 de novembre, dia de Sant Andreu, i el 24 de maig

El Ter 30 de juliol de 2009 a les 17:32
Imatge d'un ple municipal de Tona
Ple de tràmit aquest dimecres a Tona abans del parèntesi estiuenc. Entre l’ordre del dia pocs punts destacats. Un d’ells va ser l’aprovació del compte general del pressupost de l’exercici del 2008. Tona Futur, a l’oposició, es va abstenir.

El seu portaveu, Xavier Sardà, justifica l’abstenció pel desacord amb les línies generals del pressupost i pel baix nivell d’execució pel que fa la capítol d’inversions.

En canvi, l’alcalde Josep Salom destaca que el del 2008 ha estat el primer exercici íntegre gestionat per l’actual equip de govern. Segons Salom, la seva execució ha estat molt alta. Josep Salom destaca que l’únic projecte d’inversions que no es va executar va ser l’ampliació del polígon industrial perquè el context econòmic va canviar respecte al període en què es va preveure.

El ple també va aprovar les festes locals del 2010 que seran el 30 de novembre, dia de Sant Andreu, patró de Tona, i el 24 de maig, segon dilluns de Pasqua. També es va aprovar el padró municipal d’habitants. Actualment, Tona ja té més de 8.100 habitants.
Etiquetes:
Política Municipal