26 d'abril de 2024

Collsuspina celebra aquest cap de setmana els actes principals de la festa major que s'allargarà fins el setembre

El darrer acte inclòs en la festa major es farà el diumenge 6 de setembre amb la trobada de puntaires

El Ter 1 d'agost de 2009 a les 13:51
Cap de setmana de festa major a Collsuspina
La festa major de Collsuspina ja ha començat i els actes principals duraran fins el proper dimarts 4 d’agost. Aquest divendres es va fer el tradicional pregó a la plaça Major, a càrrec de Josefina Fàbrega, i un espectacle musical del grup Amics Artístics de Collsuspina.

Per aquest dissabte hi ha l'audició de sardanes i el gran ball de festa major. Per diumenge es farà la cercavila de grallers i gegantons de Collsuspina.

Els actes continuaran el dilluns amb més activitats destacant un taller de malabars, el correfoc i la Festa de la Cervesa. Per dimarts en sobresurt una paella popular i novament un espectacle de malabars. A més de tots aquests actes n’hi ha d’altres, com detalla l'alcalde, Josep Maria Girvent, el divendres 7 d'agost es farà la segona edició de la caminada popular i l'endemà dissabte el concurs de petanca. El darrer acte de festa major es farà el diumenge 6 de setembre amb la trobada de puntaires.

Tots els actes seran gratuïts i segons Girvent gràcies a la col·laboració dels veïns i a la planificació acurada que es fa cada any de la festa major, enguany no hi ha hagut cap mena de retallada pressupostaria tot i la conjuntura econòmica.

Ajuntament de Collsuspina

Etiquetes: