25 d'abril de 2024

Viladrau celebra durant tot el mes d'agost la 8a edició de l'Estiu Bandoler

A més d’aquestes activitats també destaca la 2a Mostra de la Cuina d’en Serrallonga

El Ter 4 d'agost de 2009 a les 11:21
Joan de Serrallonga
El mite d’en Serrallonga torna a agafar protagonisme aquest estiu amb la 8a edició de l’Estiu Bandoler. Amb l'objectiu de potenciar els valors culturals i naturals de Viladrau, durant tot el mes d'agost s'organitzen una sèrie d'activitats lúdiques i culturals. Un dels actes més esperats i amb més èxit són les Nits Bandoleres que es faran el 7 i el 21 d’agost.

Es tracta d’un recorregut pel món i els paisatges que trasllada a l’època de Serrallonga. A més de fer la ruta nocturna també es pot fer la matinal, que porta las participants fina a la Sala, la casa natal de Serrallonga. Entre les activitats també hi ha un concert de música barroca el 15 d’agost o la nit de nyerros i cadells amb l’espectacle Les dones del Bandoler, el 23 d’agost. En l’edició d’enguany, també hi ha algunes novetats com una gimcana bandolera especialment per a la mainada el 24 d’agost.

La 8a edició de l’Estiu Bandoler es tancarà el 29 d’agost amb el Sopar bandoler que comptarà amb diverses activitats i amb l’actuació de Sitjazz Band. Totes les activitats tenen les places limitades i requereixen de prèvia inscripció. A més d’aquestes activitats també destaca la 2a Mostra de la Cuina d’en Serrallonga. Durant tot el més d’agost 5 restaurants i un celler ofereixen diverses propostes de la cuina del barroc català. L’Estiu bandoler està organitzat per l’Ajuntament de Viladrau conjuntament amb el Centre Cultural Europeu de la Natura.

Per informació i reserves cal adreçar-se al Centre Cultural Europeu de la Natura (93 884 80 35, info@ccenviladrau.org).
Etiquetes:
Cultura