25 d'abril de 2024

Mor la segona tinent d'alcalde de Manlleu, Maria Rosa Collell, després d'una llarga malaltia

L'ajuntament de Manlleu ha decidit que en el pregó de Festa Major d'aquest dijous es farà un minut de silenci

El Ter 10 d'agost de 2009 a les 13:16
Maria Rosa Collell
La segona tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Manlleu, Maria Rosa Collell, ha mort aquest dilluns a les sis de la matinada després d'una llarga malaltia. Collell havia assumit les regidories de Cultura i Participació Ciutadana del consistori osonenc i aquest era el segon mandat que formava part de l'equip de govern com a membre del grup d'ERC.

Des del juny de 2008, el regidor Josep Mas, també del grup d'ERC, havia assumit les tasques de Collell, que va haver de renunciar temporalment a les seves responsabilitats municipals a causa de la seva malaltia. Maria Rosa Collell tenia 55 anys.

Collell va ser durant el passat mandat consellera comarcal de Cultura. Actualment era consellera, a l'oposició, dins del grup d'ERC.

L'ajuntament de Manlleu ha decidit que durant el pregó de Festa Major, que tindrà lloc aquest dijous, es farà un minut de silenci. També hi ha intenció de que el proper divendres, 14 d'agost, es faci un altre minut de silenci en record de la regidora traspassada en la celebració de la festa del Serpent. Maria Rosa Collell havia estat una de les impulsores de la seva creació ara fa quatre anys.

Collell serà incinerada aquest dimarts. A dos quarts de vuit del vespre es farà una cerimònia civil a l'Auditori del Museu Industrial del Ter, per exprés desig de la família. Maria Rosa Collell va ser una de les impulsores d'aquest museu, que al mes de juny va complir el cinquè aniversari. L’Ajuntament també ha habilitat una taula a l’entrada de l’ajuntament perquè els ciutadans puguin expressar els seus sentiments envers la regidora.
Etiquetes:
Societat