24 d'abril de 2024

Manlleu evocarà el seu passat industrial en el nou giratori d'entrada a la població

Aquest giratori es construeix en un dels punts 'negres' de la circulació del municipi

El Ter 12 d'agost de 2009 a les 17:23
L'actual giratori s'està acabant de construir
Manlleu recordarà el seu passat industrial en el nou giratori que s'està construint a l'entrada del municipi a la carretera B-522. Al mig de la nova rotonda s'hi instal·larà maquinària industrial encara per determinar del fons del Museu Industrial del Ter de la població, segons han informat fonts municipals.

La peça concreta es definirà properament entre tota la maquinària del període d'esplendor industrial que va viure el municipi. El nou giratori, les obres del qual s'acabaran les properes setmanes serveix d'accés als polígons del Verdaguer i la Coromina, dues de les principals zones industrials de la població osonenca.

Aquest giratori es construeix en un dels punts 'negres' de la circulació del municipi. És un dels que registraven més incidències de trànsit. L'obra de construcció es pagarà amb els diners del Fons Estatal d'Inversió Local i ha de finalitzar en les properes setmanes.

Amb aquesta actuació Manlleu acabarà el pla per adequar tots els giratoris del municipi. Recentment també han finalitzat les obres de construcció d'un giratori per l'entrada oest del municipi. En aquesta zona, s'hi ha posat una al·legoria a la llegenda del Serpent de Manlleu. Aquests nous giratoris es fan aplicant criteris de sostenibilitat ecològica per moderar el consum d'aigua que comporten determinats models d'enjardinat.
Etiquetes: