25 d'abril de 2024

El pregó d'Antoni Anglada donarà el tret de sortida a la Festa Major de Manlleu

Després del pregó, Pau Riba i els De Mortimers portaran el seu espectacle Metralletes TT als Jardins de Can Puget

El Ter 13 d'agost de 2009 a les 13:32
Antoni Anglada Arisa durant l'entrevista realitzada per el número de Festa Major de la Revista El Ter
Avui comença oficialment la Festa Major de Manlleu. La responsabilitat de pronunciar el pregó de Festa Major anirà aquest any a càrrec del metge i gerent del consorci Hospitalari de Vic, Antoni Anglada Arisa. El metge manlleuenc pronunciarà el pregó als Jardins de Can Puget a partir de dos quarts de 9 del vespre.

El primer dels actes de Festa Major d’aquesta tarda serà la cercavila de gegants i capgrossos que a les 6 de la tarda sortirà de la plaça Dalt Vila acompanyada pel grup d’animació Xarop de Canya. Un cop acabada la cercavila serà el moment d’escoltar el pregó de Festa Major. Anglada reconeix que preparar un pregó és una feinada però se sent afalagat per haver rebut l’encàrrec d’expressar als manlleuencs la seva visió del poble.

Durant el pregó es farà un minut de silenci en record a la regidora i segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Manlleu, Maria Rosa Collell. Segons Anglada, les activitats i l’ambient de festa han fet que al llarg dels anys la gent hagi decidit quedar-se a Manlleu per gaudir de la Festa Major.

Després del pregó de la Festa Major de Manlleu serà el moment dels concerts. A partir de les 10 de la nit, començarà a l’embarcador del Ter el doble concert de Rinkonete en tu retrete i Lechuga en los tanatorios. Una hora més tard, a les 11 de la nit, Pau Riba i els De Mortimers portaran el seu espectacle Metralletes TT als Jardins de Can Puget.
Etiquetes: