25 d'abril de 2024

El pregó d'Antoni Anglada obre oficialment la festa major de Manlleu

La Festa Major es tanca aquest diumenge

El Ter 14 d'agost de 2009 a les 10:37
Antoni Anglada ha estat el pregoner d'enguany
El metge i gerent del consorci Hospitalari de Vic, Antoni Anglada Arisa, va ser l'encarregat aquest dijous al vespre de pronunciar el pregó de Festa Major de Manlleu. L'acte, com és habitual, es va fer als Jardins de Can Puget amb una notable presència de públic. L'acte va estar precedit per un minut de silenci en record a la regidora i segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Manlleu, Maria Rosa Collell, que va morir la matinada de dilluns.

Més imatges a la galeria de fotografies.

El pregó va donar el tret de sortida a la festa major oficial de Manlleu. Després del pregó, al mateix espai va tenir lloc el concert de Pau Riba i els De Mortimers portaran el seu espectacle Metralletes TT.

Per divendres, les activitats estan monopolitzades per la Festa del Serpent, que comença a les deu del vespre. Abans, però, hi ha el Serpent dels Menuts a les 5 de la tarda i el sopar del Serpent a les 8 del vespre. Dissabte és el torn per la cursa atlètica popular a les deu del matí i un concert de sardanes amb la Cobla la Flama de Farners a la plaça Crist Rei a la una del migdia. A la tarda espectacle infantil a càrrec del grup Binixiflat amb l'espectacle 'El Peix d'Or' al passeig del Ter. Més tard, havaneres amb l'Espingari i a la nit ball de Festa Major amb La Comparsa. Dels actes de la Fes-te Jove destaca la baixada de carretons a les cinc de la tarda, l'enterrament de la bóta a les nou del vespre i diferents actuacioins a l'Embarcador.

Diumenge, últim de festa major, començarà amb el bicibarris a les onze del matí i una cercavila de grallers i castellers, que actuaran a les dotze a la plaça Fra Bernadí. A la tarda, al camp municipal d'esports hi haurà futbol entre l'AEC Manlleu i el Centre d'Esports Sabadell. A la mateixa hora, les set, concert de Festa Major a la plaç Fra Bernadí amb l'Orquestra Maravella. A la nit, correfoc pels carrers de Dalt Vila i gran ball de Festa Major. En el marc de la Fes-te Jove, destaca el concurs d'arròs a les onze del matí i el dinar posterior, i la segona matxacada de ping-pong que enfrontarà un equip de Manlleu contra un de Vic.

Abans del pregó es va fer un minut de silenci en record de Maria Rosa Collell

El pregó va obrir oficialment la Festa Major de Manlleu

Els Jardins de Can Puget es van omplir de públic

Etiquetes: