26 d'abril de 2024

El fotògraf Jordi Llorens escull la mirada dels més petits per protagonitzar una mostra exposada a Manlleu

Llorens, que ha viatjat per tot el món, vol que l’espectador recordi com era mirar el món amb ulls d’infant

El Ter 17 d'agost de 2009 a les 14:59
Una de les fotografies de la mostra creada per Jordi Llorens
Del 14 d’agost al 27 de setembre la Sala d’Exposicions de Can Puget acull l’exposició del viatger i fotògraf Jordi Llorens, "La innocència d’una mirada". Un total de 44 fotografies conformen aquesta mostra en la que els ulls dels més petits en són els protagonistes.

D’aquesta manera, l’autor ha volgut fer un homenatge a tots els nens que, en els seus viatges l’han acompanyat i li han ensenyat el seu particular món, tant diferent del nostre. Amb "La innocència d’una mirada", Jordi Llorens vol que l’espectador recordi com era mirar el món amb ulls d’infant i que, alhora, passi una estona de gran bellesa, sensibilitat, tendresa i serenor. Per això, la mida de les fotografies i

L’exposició és un resultat dels viatges que ha dut a terme pels cinc continents Jordi Llorens. Ell mateix relata experiències amb tribus indígenes, amb personatges pintorescs i situacions inoblidables. Però, en tots els racons més sòrdids del planeta s’ha trobat nens i nenes. Infants que l’han acompanyat al llarg de la seva vida. Els horaris de visita seran els divendres i dissabtes, de sis a vuit del vespre i els diumenges de dotze a dues del migdia i de sis a vuit del vespre.
Etiquetes:
Cultura