23 d'abril de 2024

Les festes del barri de Gràcia de Manlleu comencen aquest dimecres la 35a edició

Com cada any, tindran un paper fonamental la concorreguda baixada de carretons i el concert amb La Palma Jazz Band

El Ter 19 d'agost de 2009 a les 14:45
El pregó d'aquest any, a càrrec de Guillem Riera i Marc Casanova
El barri de Gràcia de Manlleu està de festa. Aquest dimecres i, fins diumenge 23 d’agost, el barri inicia les celebracions, coincidint amb el seu 35è aniversari.

Les festes de Gràcia són tot un clàssic. El pregó, la baixada del campanar d’en Florenci Ficapals i la Festa de l’Escuma, dimecres a la tarda, donaran el tret de sortida de tots els actes programats, per a petits i grans.

La programació s’allargarà, cada dia, de les onze del matí fins més enllà de la mitjanit. Les festes d’enguany també presenten algunes novetats. La més important, la del "Paint-ball"; una guerra amb pistoles de pintura programada per dijous a la tarda.

A més d’aquests actes, com cada any, tindran un paper fonamental la concorreguda baixada de carretons i el concert amb La Palma Jazz Band. En aquests casos, hi ha hagut canvi d’horaris respecte el previst. La baixada de carretons es farà dissabte a les quatre de la tarda i el concert, diumenge a les cinc. Per causes alienes a l’organització ha calgut suspendre el motocròs.

Des de l’Associació de Veïns del barri de Gràcia, s'ha admès que la crisi econòmica ha fet baixar les aportacions de les entitats. Tot i així, el suport humà de la gent del barri i alternatives com el bar, n’han contrarestat els efectes.
Etiquetes: