25 d'abril de 2024

El cicle VersosBisaura celebra la 5a edició amb la nova "Poesia als Parcs" al Castell de Montesquiu

El cicle poetic es farà del 29 d'agost al 6 de setembre en diferents ascenaris del Bisaura

El Ter 28 d'agost de 2009 a les 19:52
El VersosBisaura pretén acostar la poesia a nous públics
El cicle de poesia VersosBisaura arriba a la seva cinquena edició plenament consolidat i amb la voluntat d’aconseguir arribar a nous públics però com apunta l’organitzador, Jordi plans, sent conscients que la poesia interessa a un nombre reduït de persones.

Enguany en destaca la primera activitat conjunta amb el Castell de Montesquiu dins el Cicle "Poesia als Parcs" de la Diputació de Barcelona, es farà aquest diumenge a les 6 de la tarda. El cicle, però, començarà aquest dissabte i fins el 6 de setembre pretén acostar la poesia a treves de tres grans blocs: la Nit Poètica, el recital de Poètico-musical i la Conferència Recital de nous vinguts. Aquest any a càrrec del poeta amazic i refugiat polític, Salem Zenia,.

L’acte inaugural es farà aquest dissabte a les 9 del vespre hi anirà a càrrec de Miquel-Lluís Muntané, Josefa Contijoch i Carles Duarte que oferiran un recital de poesia al teatre d’El Centre de Sant Quirze de Besora. Les activitats es reprendran el divendres dia 4 amb la Nit Poètica a Sora amb la destacada presencia d’una trentena de veus emergents de tot el territori català.

El cicle VersosBisaura es celebra en els diferents pobles del Bisaura i tot i que la poesia no va dirigida a un públic de masses al llarg d’aquest cinc anys han tingut actes puntuals amb prop de 200 persones de públic. Es cicle poètic està organitzat per l’Associació Cultural Gombau de Besora.
Etiquetes:
Cultura