26 d'abril de 2024

Santa Eulàlia es prepara pel cap de setmana fort de la festa, amb Riuprimember, sardinada o backflips

Entre els actes més destacats el divendres es celebrarà un any més la multitudinària sardinada i el Riuprimember

El Ter 1 de setembre de 2009 a les 13:56
La imatge del programa d'actes s'ha inspirat aquest any en les xarxes socials d'internet
Santa Eulàlia de Riuprimer ha celebrat amb un gran èxit de participació el primer cap de setmana de Festa Major. Amb una nova comissió organitzadora la festa major s’allarga fins el 20 de setembre amb multitud d’actes nous i originals.

Després d’una exposició de motos antigues, un concurs de golf o futbol sobre sabó els actes es reprenen aquest dijous amb els pregó i el tradicional "xupinasso". El pregó de la festa a càrrec de la presidenta de l’Associació d’Osona contra el càncer, Montserrat Freixer Puntí.

Entre els actes més destacats el divendres es celebrarà un any més la multitudinària sardinada i el Riuprimember, una festa dedicada a disfressar-se al voltant d’una temàtica que es va variant cada any. Enguany toca posar un ambient de pel·lícula a la festa major, per això es demana als assistents que s'inspirin en personatges cinematogràfics.

Aquest segon cap de setmana de festa major també comptarà amb un exhibició de backflips amb bicicleta a la piscina, un correfoc, xocolatada, arrossada o sardanes entre molts d’altres actes. El diumenge també destaquen els jocs populars. Aquest acte servirà també per recuperar el joc del conill porquí del carrer Major, un joc molt popular que es feia en les desaparegudes festes d’aquest carrer.
Etiquetes: