26 d'abril de 2024

Caixa Manlleu afirma que no deixarà de ser present en cap dels pobles on ara té oficines

La filosofia de l’acord passa per mantenir el servei, especialment en un territori com Osona, on hi ha municipis petits

El Ter 3 de setembre de 2009 a les 13:44
La seu de Caixa Manlleu
Cap població amb una oficina de Caixa Manlleu, tampoc les de Sabadell i Terrassa, es quedarà sense la presència de la nova caixa d’estalvis que apareixerà quan es faci efectiva la fusió. Aquesta és la voluntat que manifesten les tres entitats, que sumen a hores d’ara més de 750 oficines.

El director General de Caixa Manlleu, Dídac Herrero, ha explicat a elter.net que la filosofia de l’acord passa per mantenir el servei, especialment en un territori com Osona, on hi ha municipis petits que tenen una sola oficina bancària. Són casos com els de Montesquiu o Folgueroles, per citar-ne alguns exemples.

Les oficines que Caixa Manlleu podria arribar a retallar es situen al voltant de les 40, segons algunes estimacions. En total, les tres caixes podrien arribar a prescindir de 150 sucursals. La nova institució que sorgirà encara no té un nom concret i podria ampliar-se encara més si s’hi acaba sumant Caixa Girona. Herrero confirma que s’està negociant la incorporació de la caixa gironina, que en tot cas s’hauria de concretar de manera imminent, ja que el projecte ha d’estar enllestit aquest mes.

Pel que fa al personal, les prejubilacions s’estan estudiant més enllà dels 56 anys, i no afectaran treballadors joves. Durant dos anys el consell d’administració i les sucursals s’aniran adaptant a les noves condicions de la fusió.
Etiquetes:
Economia i empresa