25 d'abril de 2024

Les Masies de Roda celebra la 2a edició del Trofeu Quiquet Ribas

La novetat d'enguany és la inclusió del Torneig Femení que enfrontarà C.F. Athlètic Riudeperes i el C.F. Torelló

El Ter 5 de setembre de 2009 a les 13:54
Quiquet Ribas fent el xut d’honor en la celebració del 1r Torneig de 2008
Les Masies de Roda celebren aquest dissabte la segona edició del Trofeu de Futbol Quiquet Ribas. A partir de 2/4 de 7 de la tarda al camp de futbol s’enfrontaran l’Atlètic Masies de Roda i el C.F. Viladrau.

El trofeu va néixer amb la intenció de reconèixer la trajectòria esportiva del que va ser, durant 32 anys, alcalde d’aquest municipi i 12 anys vicepresident del Consell Comarcal d’Osona. El regidor d’Esports de les Masies, Jaume Riera, comenta la importància pel municipi de tenir aquest trofeu.

Riera destaca com tots els presents en la primera edició de l’any passat tenen ben present el record del mateix Quiquet fent el xut d’honor i la corresponent entrega del trofeu a l’equip guanyador. Quiquet Ribas va traspassar el passat gener de 2009. Enguany, com a novetat i per tal d’accentuar el caràcter esportiu de la jornada, es celebrarà també el Torneig femení Quiquet Ribas, amb la disputa del partit, a partir de 2/4 de 4, entre els equips de fèmines del C.F. Athlètic Riudeperes i el C.F. Torelló.

Les Masies de Roda

Etiquetes:
Esports