24 d'abril de 2024

El Manlleu supera el Palamós a domicili (0 a 2) en el segon partit de temporada

El Manlleu suma els sis punts disputats i es manté a la tercera posició

El Ter 6 de setembre de 2009 a les 19:54
Imatge d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha guanyat en la seva visita a Palamós per 0 gols a 2 gràcies a una magnífica primera part. Mito ha marcat el primer gol amb un xut al minut 28, després d'aprofitar una magnífica assistència de Planagumà.

Al minut 38, un xut de Raül Calvo ha estat mal refusat pel porter rival, fet que ha permès a Planagumà fer-se amb la pilota i gairebé sentenciar el partit amb el segon gol del conjunt manlleuenc. Amb només dos partits jugats, el Manlleu suma els sis punts disputats i es manté a la tercera posició, empatat a punts amb els altres equips de dalt, el Prat, el Reus i la Rapitenca, equip aquest últim que serà el proper rival del Manlleu.

El partit ha començat amb el Manlleu llançat a l'atac. Al minut 4, David Pérez s'ha fet mb la pilota després d'una gran centrada de Planagumà, però un defensa ha refusat el seu xut a la línia de gol. El Palamós ha reaccionat amb algunes aproximacions a l'àrea que gairebé no han portat perill a la porteria de Tato. Al minut 28, Planagumà ha rebut una centrada de Mike, i amb un toc d'esperó ha deixat la pilota a plaer a Mito, que ha marcat amb un xut precís. Després del primer gol, el Manlleu ha continuat atacant amb insistència, i deu minuts després, al minut 38, ha arribat el segon gol. Un xut de Raül Calvo des de la frontal ha obligat a Bayona a fer un mal refús, fet que ha aprofitat Planagumà per marcar a plaer el segon i últim gol del Manlleu.

La segona part ha estat més igualada que la primera. Mito ha estat a punt de fer el tercer al minut 57, però un defensa ha evitat el gol quan la pilota estava a punt d'entrar a la porteria. El Palamós ha fet més pressió i ha portat la iniciativa durant tot el que quedava de partit, però tot i així, les jugades de perill han estat neutralitzades aviat pel bloc defensiu del Manlleu. La millor ocasió de la segona part l'ha tingut el Palamós, que al minut 90 ha enviat un xut potent al pal.

El marcador no s'ha mogut del 0 a 2 tot i la insistència del Palamós, fet que dóna al Manlleu la segona victòria consecutiva des que va començar la temporada diumenge passat guanyant per 1 gol a 0 al Premià. Així, el Manlleu es manté entre els equips que encapçalen la classificació, i ho fa quedant-se en la tercera posició, empatat a punts amb el Prat, la Rapitenca i el Reus. El proper partit del Manlleu serà el proper diumenge, 13 de setembre, a partir de les 7 de la tarda, quan el Manlleu rebrà a casa a la Unió Esportiva Rapitenca.

Web de l'AEC Manlleu

Etiquetes:
Esports