24 d'abril de 2024

El Grup d'Artistes Voltreganesos exposa una selecció d'una vintena d'obres a Manlleu

La mostra s’ha anomenat "Sensacions", i combina la pintura més clàssica amb l'abstracció

El Ter 7 de setembre de 2009 a les 14:36
Un moment de la inauguració de l'exposició, el 4 de setembre
El Grup d’Artistes Voltreganesos exposa aquests dies una mostra dels seus treballs al Centre Cultural Caixa Manlleu de la mateixa ciutat. Assumpta Castanyer, Antoni Rivas, Toni Pradell i Ton Quatre han escollit mitja dotzena de les seves obres, que es poden veure per primera vegada a Manlleu.

Un dels integrants del grup, Ton Quatre, explica que havia exposat a la ciutat individualment, però ja fa dues dècades. Ara, es presenten conjuntament i amb ganes de descobrir al públic les seves tècniques.

La mostra s’ha anomenat "Sensacions", i combina la pintura més clàssica amb altres obres que són completament abstractes. Quatre fa un repàs pels tres artistes que l’acompanyen en aquesta exposició. Habitualment, el Grup d’Artistes Voltreganesos elaboren conjuntament alguna obra, però les dimensions reduïdes de la sala manlleuenca fa que aquesta vegada hagin optat per les obres individuals.

Una característica destacada de l’exposició és que algunes de les obres s’acompanyen de textos. D’aquesta manera, els visitants poden anar llegint quins eren els pensaments de l’autor en el moment de realitzar una obra concreta. "Sensacions" es podrà veure fins el proper diumenge 20 de setembre.

Un dels quadres del Grup d'Artistes Voltreganesos

Grup d'Artistes Voltreganesos

Etiquetes:
Cultura