23 d'abril de 2024

Whiskyn's fa un dels seus últims concerts de la gira de comiat a Manlleu

El grup actuarà el dia 12 en el marc dels actes programats per la Diada Nacional de Catalunya

El Ter 9 de setembre de 2009 a les 20:20
WHISKYN’S va fer la seva primera actuació el 25 d’abril de l’any 1992
El grup de Reus Whiskyn's actuarà a Manlleu en el que serà el penúltim concert de la seva gira de comiat, "Whiskyn's, punt i a part". L’últim concert que portarà a fer la parada indefinida al grup, es farà a la seva ciutat natal, Reus, a finals de setembre.

El concert a Manlleu tindrà lloc el dissabte, 12 de setembre, a dos quarts d’onze de la nit i dins el marc de les activitats programades entorn la Diada nacional de Catalunya. L’escenari seran els jardins de Can Puget i els osonencs Absolut s’encarregaran d’obrir la vetllada amb el seu pop-rock característic.

Whiskyn's va fer la seva primera actuació el 25 d’abril de l’any 1992 i passaran per Manlleu per acomiadar-se amb un repertori de les cançons més representatives de la banda, els temes que més els han apropat al públic.

Després de divuit anys ininterromputs als escenaris, vuit discs editats i més de cinc-cents concerts a les esquenes, els Whiskyn's han decidit fer una aturada indefinida en la seva carrera.

Les entrades pel concert tenen un cort de vuit euros anticipadament i deu euros a la taquilla. Els punts de venda són el Mallot de la Margot de Manlleu, el Rock & Classics de Vic, el Tse-Tse de Torelló i a taquilla una hora abans.

Web del grup

Etiquetes:
Cultura