23 d'abril de 2024

El CP Manlleu disputa els dos últims amistosos a Oviedo on fa un mini stage

L'equip aspira a pujar de categoria després de quedar-se a les portes la temporada passada

El Ter 10 de setembre de 2009 a les 15:26
Plantilla del CP Manlleu que la temporada passada es va quedar a les portes de l'ascens
El Club Patí Manlleu està apurant els últims dies de pretemporada. Aquest dijous l’equip manlleuenc marxa cap a Astúries on disputarà dos amistosos amb equips de la Primera Divisió Espanyola abans de l’inici de lliga. En concret, contra l’Areces i el Centro Asturiano.

L’equip torna a militar a la Primera Nacional Catalana, després que la temporada passada es quedés a les portes de l’ascens. L’entrenador, Lluís Nogué, comenta que els reptes que tenen sobre la taula és l’adaptació a les noves normatives i dels dos fitxatges. Les incorporacions són Jordi Molist i Albert.

Segons Nogué, la fita de la temporada és molt clara: ja fa dos anys que l’equip manlleuenc malda per pujar i esperen que a la tercera vagi a la vençuda.

L’entrenador del primer equip del Club Patí Manlleu no veu amb bons ulls la nova normativa, que considera complicada i que obligarà, segons diu, a replantejar l’estratègia, especialment en defensa. Nogué considera que el reglament atorga un poder de decisió excessiu als àrbitres.
Etiquetes:
Esports