27 d'abril de 2024

Els empleats de les caixes comarcals decidiran el nom de la nova entitat

La marca resultant conviurà amb les marques existents actualment als territoris d'origen

El Ter 14 de setembre de 2009 a les 15:34
Seu de Caixa Manlleu
Les caixes de Girona, Manlleu, Sabadell i Terrassa han donat la paraula als seus empleats oferint-los la possibilitat de proposar el futur nom comercial de la nova caixa. D'aquesta forma, el procés d'elecció de la marca serà el resultat de la participació dels 4.500 empleats de les quatre entitats.

Per a fer-ho possible, s'ha creat un web específic, d'accés restringit, on podran deixar les seves aportacions, seguint uns requisits previs. Finalment, el nom serà triat per un comitè d'experts que decidirà entre totes les propostes que els empleats facin arribar.

Aquests experts valoraran que el nom sigui atractiu, memorable, fàcil d'implantar, reconeixible i rellevant per al consumidor. Així mateix, es buscarà una identitat que aporti valor, que causi impacte en el mercat, i sobretot que sigui original i singular. El nom escollit finalment passarà a formar part del projecte de fusió que s'haurà d'aprovar durant el mes de novembre per part dels Òrgans de Govern de les quatre caixes.

La marca resultant conviurà amb les marques existents actualment als territoris d'origen de Caixa Girona, Caixa Manlleu, Caixa Sabadell i Caixa Terrassa, i funcionarà de forma conjunta, i no estarà circumscrita a cap espai concret o indret geogràfic.
Etiquetes:
Economia i empresa