25 d'abril de 2024

Osona celebra multitud d'actes per commemorar l'Onze de Setembre

A Vic l'Ajuntament va celebrar la Diada Nacional amb l’ofrena floral i la tradicional conferència

El Ter 14 de setembre de 2009 a les 18:48
Instant de l'actuació de la Coral Serpencanta
La Marxa dels Vigatans va tornar a ser la gran protagonista dels actes a la comarca d'Osona però no l'únic. A Manlleu, els actes es van concentrar el mateix divendres dia 11, amb un acte popular a la plaça Fra Bernadí que va comptar amb una audició de sardanes i l'actuació de la Colla Castellera Nyerros de la Plana.

L'acte també va comptar amb l'actuació de la Coral Serpencanta. El mateix dia la plaça Fra Bernadí va acollir durant tot el matí la VIII Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava. Els actes per commemorar la diada a Manlleu van culminar amb el concert dels grups Absolut i Whisky’ns.

A Vic l'Ajuntament va celebrar la Diada Nacional amb l’ofrena floral i la tradicional conferència. Després de la conferència, les autoritats van fer una visita al campanar de la Pietat, que es podia visitar per primer cop després de la restauració i que en dos dies va rebre més de 500 visites

Altres poblacions que també van celebrar la diada amb diversos actes van ser Santa Eulàlia de Riuprimer, Roda de Ter, Malla, Taradell, o de forma conjunta, els municipis de la Vall del Ges.

Imatge del pilar que van aixecar els Nyerros de la Plana

Imatge de l'ofrena floral a Vic

Etiquetes:
Societat