23 d'abril de 2024

Can Patalarga acull una mostra sobre l’obra abstracta d’Antoni Casals

La mostra es pot visitar fins el dia 27 de setembre de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre

El Ter 17 de setembre de 2009 a les 19:48
Fragment del cartell
"Antoni Casals, obra juvenil abstracta 1991-1992". Aquest és el títol de l’exposició organitzada pel Col.lectiu Artístic La Solitària i que es pot visitar a Can Patalarga, fins 27 de setembre. La mostra reuneix peces de gran format de la primera etapa del pintor manlleuenc, la qual ell mateix denomina com a "obra abstracta".

Antoni Casals va estudiar Belles Arts a la facultat Sant Jordi de Barcelona, ha assistit a cursos de fotogravat al taller Pellaires (Barcelona), ha estat 7 anys a l’escola de pintura acadèmica Varea (Manlleu) i ha estat experimentant 15 anys amb la pintura abstracta. Ha exposat a la Llotja del Blat (Vic, 2001), diverses vegades a la sala d’exposicions de Caixa Manlleu (Manlleu), i al Castell de Montesquiu. Per a aquesta mostra s’han seleccionat les primeres obres on en destaca el gran format.

Actualment Antoni Casals segueix experimentant amb diverses tècniques i processos del que ell anomena "la tercera etapa". La mostra es pot visitar fins el dia 27 de setembre de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre.
Etiquetes:
Cultura