26 d'abril de 2024

El Club Tennis Manlleu organitza aquest dissabte les 12 hores de pàdel

Es distribuiran els participants en grups de 4 o 5 parelles

El Ter 18 de setembre de 2009 a les 11:06
Les pistes de pàdel del Club Tennis Manlleu tenen molt èxit
El Club Tennis Manlleu organitza aquest dissabte la segona edició de les 12 hores de pàdel. La competició començarà a les nou del matí i s’allargarà fins les nou del vespre. Hi participaran unes 30 parelles de diferents punts de la comarca d’Osona.

Tot i que la competició només compleix la segona edició, està tenint molt bona acollida. De fet, les dues pistes de pàdel es van inaugurar fa un any i estan tenint un gran èxit.

Pel que fa a la segona edició del Campionat de les 12 hores de Pàdel, es distribuiran els participants en grups de 4 o 5 parelles. Cada partit durarà uns 30 minuts. En finalitzar es farà entrega dels trofeus als guanyadors de cada grup i també hi haurà un obsequi per a tots els participants. En la primera edició de les 12 hores de pàdel hi van participar un total de 36 parelles amb victòria de la parella formada per Santi Serra i Jordi Escarré.

Tots els participants tindran com a obsequi de participació una samarreta tècnica gràcies a la col·laboració de Benito Dúctil i el Taulell de la Plana. Les pistes són fetes de ciment, amb tancament de vidre i terra de moqueta.
Etiquetes:
Esports