26 d'abril de 2024

El Centre Riudeperes de l’Associació Sant Tomàs celebra el desè aniversari

Els actes van tenir un caire molt festiu i amb molta participació

El Ter 21 de setembre de 2009 a les 18:05
Imatge dels parlaments
Aquest dissabte va tenir lloc la celebració del 10è aniversari del Centre Riudeperes. Els actes van tenir un caire molt festiu i amb molta participació. A l’acte hi van ser presents el primer tinent alcalde de Calldetenes: Jaume Parramon, l’alcalde de Folgueroles i familiar d’un dels usuaris: Carles Baronet, la directora del centre Montse Codinachs, el gerent de l’entitat Ricard Aceves i el president Àngel Andreu.

La festa va començar amb l’arribada del grup d’animació dels trapezistes Si lo se no me cuelgo donant la benvinguda a les més de 300 persones assistents. A la una del migdia es van iniciar els parlaments de la mà de Ricard Aceves el qual va cedir la paraula a Montse Codinachs, directora del centre i responsable de donar la benvinguda. Codinachs va fer un agraïment a l’esforç que dia rere dia porten a terme tots els treballadors del centre i la necessitat que així segueixi sent en un futur. També va agrair als ajuntaments propers el seu recolzament. Tot seguit va donar la paraula al tinent alcalde de Calldetenes, Jaume Parramon el qual va fer referència a la qualitat del servei del centre i la importància i la necessitat de tenir aquest centre a la comarca.

Seguidament, Carles Baronet, com a familiar d’un usuari, va explicar la seva experiència personal amb el centre i la importància que aquest té amb la normalització de la vida dels usuaris. Finalment, l’Àngel Andreu va fer un breu recorregut històric pels quinze anys de
gestions que es van necessitar amb els ens públics per aconseguir finançament per obrir el Centre Riudeperes. També va fer referència a la implicació i l’esforç dels familiars i tota la societat osonenca que també van ajudar a l’obertura del centre al 1999. Amb aquest parlament, l’últim que l’Àngel Andreu fa abans de deixar la presidència de Sant Tomàs el proper 15 d’octubre, va agrair als assistents el suport que ha tingut durant els 25 anys de mandat i va remarcar la importància que té per qualsevol entitat la necessitat d’incorporar "saba nova". Per finalitzar, Àngel Andreu va fer l’apunt que deixa la presidència però que continuarà vinculat a l’entitat.

En acabar els parlaments, va tenir lloc la visita guiada pel centre i el dinar popular. Per acabar d’amenitzar la tarda, el grup de teatre del Grup CAR van representar esquetxos dels espectacles Carollywood i el Museu interactiu. Finalment, els encarregats de tancar la festa va ser el grup Overclean format per un duet del Lluçanès que amb versions van afegir ritme a la jornada.

En acabar els parlaments, va tenir lloc la visita guiada pel centre i el dinar popular

La festa va començar amb l’arribada del grup d’animació dels trapezistes Si lo se no me cuelgo

Etiquetes:
Societat