25 d'abril de 2024

El Manlleu empata (1-1) a casa davant el Castelldefels gràcies a l'estrena golejadora de David Pérez

Al minut 83, David Pérez ha fet el seu primer gol com a jugador manlleuenc amb un xut de falta directa

El Ter 23 de setembre de 2009 a les 23:35
Fotografia d'arxiu de l'AEC Manlleu
L’Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu continua una jornada més sense retrobar-se amb el seu estil de joc i només va sumar un punt a casa després d’empatar a 1 davant la Unió Esportiva Castelldefels. Els manlleuencs van salvar un punt, gràcies a un gol de falta de David Pérez, que s’estrenava, a falta de set minuts per la conclusió del partit.

Aquest dimecres al municipal de Manlleu es va veure un partit on l’equip local va intentar guanyar el partit, però no va saber aprofitar les ocasions que va tenir. El Castelldefels va avançar-se al marcador al minut 34 amb un gol de Camacho. A partir d’aquí el Manlleu no es va sentir còmode i els visitants van tancar-se per defensar el resultat, que es va tornar a igualar a la part final. En els tres últims partits el Manlleu només ha sumat dos punts. Un fet que pel tècnic manlleuenc és anecdòtic.

Amb l’empat d’aquest dimecres el Manlleu suma 8 punts i baixa fins la desena posició a la classificació. El pròxim partit és aquest diumenge a la tarda al camp del Balaguer. Per cert, el Manlleu ha fitxat un nou jugador. Es tracta de David Moreno, un jugador de banda, ràpid, procedent del juvenil de Divisió d’Honor de la Damm, que havia fet la pretemporada amb el Gavà.

Resultats i classificació de Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports