26 d'abril de 2024

Comencen tres cursos d’alfabetització en el marc del Pla de millora del barri de l’Erm

Es fan per segon cop a l’Aula de Formació d’Adults i complementen l’oferta d’alfabetització de Manlleu

El Ter 24 de setembre de 2009 a les 16:08
Aquesta setmana han començat a l’Aula de Formació d’Adults Miquel Martí i Pol de Manlleu tres cursos d’alfabetització que es fan en el marc del Pla de millora del barri de l’Erm, i que duraran fins al mes de juny del 2010. Aquests cursos, que es fan per segona vegada consecutiva (se’n van fer el curs 2008-2009), complementen l’oferta de l’escola d’adults, ja que es va detectar que el barri de l’Erm té necessitats formatives d’alfabetització.

Els cursos són impartits per dos professors de l’empresa manlleuenca Quiràlia. Es fan de dilluns a dijous durant una hora i mitja al dia, en horari de matí, tarda o vespre i compten amb una vintena d’alumnes cadascun. Així, sumant la resta de cursos d’alfabetització que fa l’escola d’adults per gent de tot Manlleu, aquesta formació arriba a prop de 150 persones.

Aquesta actuació forma part de la Taula 2 del Pla de convivència del Pla de millora del barri de l’Erm: "Aprenentatge del català, formació d’adults i promoció del funcionament social autònom", que està formada per representants del Pla de Gestió de la Diversitat de Manlleu, l’Oficina de Promoció Econòmica, el Consorci de Normalització Lingüística, l’Aula de Formació d’Adults, el Casal Cívic de Manlleu, la Biblioteca de Manlleu i l’Institut de Desenvolupament de l’Erm.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu