26 d'abril de 2024

La Policia Local de Manlleu i Torelló i la Guàrdia Urbana de Vic celebren la festa de Sant Miquel, el seu patró

A Torelló, es va felicitar Julián Moreno, un ciutadà que va salvar la vida d'una nena que queia per un balcó

El Ter 1 d'octubre de 2009 a les 10:03
Una foto de conjunt de la Guàrdia Urbana de Vic
La Policia Local de Manlleu va celebrar la festivitat aquest dimarts al vespre amb una missa l'església parroquial de Santa Maria. Tot seguit es va oferir un refrigeri pels assistents als jardins de Can Puget.

Aquest dimecres al matí ha tingut lloc la festa de la Guàrdia Urbana de Vic, també dedicada a Sant Miquel. La celebració ha començat amb una missa a l’església del Carme de Vic i tot seguit s’ha fet l’acte de lliurament de distincions a més de 25 persones del cos de seguretat a l’auditori del Museu de l’Art de la Pell.

L’acte ha comptat amb més d’una seixantena de persones i ha estat presidit pel tercer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Josep Rafús. També hi ha estat present la inspectora de la Guàrdia Urbana de Vic, Lourdes Rota, que ha animat a tots els integrants al cos a continuar treballant amb esforç i dedicació al seu servei.

Rota ha fet un resum de l’any exposant les actuacions que s’han fet des del cos de seguretat: "en aquests darrers dotze mesos hem practicat 51 detencions, hem realitzat més de 5000 requeriments policials, hem atès i solucionat 163 queixes, hem fet 835 hores de patrulles a peu, 539 controls de trànsit, 133 informes d’accidents. Amb el nou servei d’aproximació a l’entorn rural en mig any hem visitat 156 masies que són totes les del nostre sector i hem fet més de 1800 hores de regulació de trànsit a les escoles de la ciutat".

Entre totes les distincions s’ha fet un reconeixement al Sr. Pedro Ortega Carpio, en motiu de la seva jubilació i els seus 34 anys de servei a la ciutat de Vic com a guàrdia urbà.

La Policia Local de Torelló també va celebrar la festivitat del seu patró, amb un acte institucional, dimecres a les 8 del vespre, a la sala de plens de l’Ajuntament. En el decurs de l’acte hi va haver intervencions de l’alcalde, Miquel Franch, la regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Cristina Sala, i l’Inspector-cap de la Policia Local de Torelló, Sergi Gràcia.

Les felicitacions d’aquest any van recaure, entre d’altres, en Julián Moreno, el ciutadà torellonenc que, fa uns dies, va salvar una nena de tres anys que havia caigut del balcó de casa seva.

Un reconeixement al vigatà Pedro Ortega

Una imatge del reconeixement a Protecció Civil de Torelló

Es va reconèixer Julio Moreno, que va salvar la vida d'una nena que queia per un balcó

Etiquetes:
Societat