26 d'abril de 2024

Nàiades-Cor de Noies guanya un concurs a Malgrat de Mar, en la seva primera experiència competitiva

El CordHomes, dirigit per Buia Reixach, va rebre diumenge el segon premi del quart Festival de Corals de Malgrat de Mar

El Ter 6 d'octubre de 2009 a les 14:19
Una imatge de conjunt de les noies mentre recollien el guardó
Nàiades-Cor de Noies va rebre diumenge el primer premi del concurs de cors femenins del quart Festival de Corals de Malgrat de Mar. El jurat va decidir atorgar el guardó exaequo entre la formació osonenca i el Coro Municipal de la Ciudad de Mendoza.

La coral argentina compta amb una àmplia i reconeguda trajectòria en certàmens d’aquest tipus. Alba Boada, directora de Nàiades juntament amb la torellonenca Buia Reixach, es mostrava molt satisfeta de l’actuació que van protagonitzar les noies. El concurs de Malgrat de Mar ha estat el primer en què Nàiades ha pres part. Després d’aquesta bona experiència, que els ha servit per veure quin nivell tenien, ja es plantegen participar en altres certàmens.

A més de Nàiades i el Coro Municipal de la Ciudad de Mendoza, que van rebre 1.250 euros, a la categoria de cors femenins hi participava el Cor Aglepta, de Sant Cugat del Vallès, que va obtenir el segon premi, dotat amb 1.000 euros. El tercer premi va quedar desert.

D’altra banda el CordHomes, dirigit per Buia Reixach, va rebre diumenge el segon premi del quart Festival de Corals de Malgrat de Mar, en la categoria de formacions masculines, en què es van imposar els homes del Coro Municipal de la Ciudad de Mendoza.

El CordHomes, que es va endur el segon premi en l'apartat masculí, en plena actuació

Etiquetes:
Cultura