24 d'abril de 2024

Alfons López Tena: "Més que un percentatge elevat a favor de la independència, cal buscar una gran participació"

El jurista va ser aquest dimecres a Osona, de la qual destaca la bona organització que hi ha per fer les consultes

El Ter 8 d'octubre de 2009 a les 15:25
Alfons López Tena va ser a l'assemblea de Taradell, després d'estar en la constitució de Vic Decideix
Després de l’aprovació de la moció en suport a una consulta sobiranista feta per l’ajuntament de Vic, aquest dimecres al vespre un centenar de vigatans van constituir la plataforma Vic Decideix.

A l’acte hi va assistir el jurista Alfons López Tena, membre de la Comissió d'Avaluació de les Consultes Sobiranistes i un dels creadors del Cercle d’Estudis Sobiranistes. López Tena destaca que la gent d’Osona està molt engrescada i activa de cara a fer les consultes, de les quals destaca la bona organització. Al mateix temps, subratlla que més que buscar un gran suport al món independentista, cal fomentar la participació.

La plataforma Vic Decideix va aprovar aquest dimecres nomenar Lluís Casellas com a coordinador de l’equip de treball. A Taradell, també aquest dimecres, es va fer una assemblea popular, on també va assistir Alfons López Tena. La coordinadora de Taradell ja s’ha dividit en set equips de treball per fomentar la participació i organitzar la consulta. El que ja es té clar és que la consulta es farà el 13 de desembre. Aquesta setmana ajuntaments com els de Sant Pere de Torelló i Montesquiu han aprovat també mocions de suport a les consultes sobiranistes.
Etiquetes:
Societat