27 d'abril de 2024

Àngel Andreu s'acomiada de la presidència de Sant Tomàs després de dues dècades

El centre disposa de dos serveis: el d'acolliment residencial i el servei d'acolliment diürn

El Ter 15 d'octubre de 2009 a les 13:30
Una imatge dels parlaments durant la celebració dels deu anys del Centre Riudeperes
Aquest dijous, 15 d’octubre, és la data simbòlica en què el president de l’Associació Sant Tomàs, Àngel Andreu, deixa el seu càrrec després d’haver estat al capdavant de l’entitat quasi 22 anys, i tres més com a vicepresident.

Andreu ho va anunciar pel setembre, durant la celebració del 10è aniversari del Centre Riudeperes de l’Associació. Segons explica, la seva vinculació es va produir perquè, com a pare d’una nena amb discapacitat, volia contribuir a crear serveis adreçats a aquest col·lectiu. Ara, seguirà estant vinculat a Sant Tomàs.

El Centre Riudeperes és el servei més conegut de Sant Tomàs, així com el TAC Osona. En el cas de Riudeperes, depèn també de l’Institut Català d'Assistència i Serveis Socials del Departament d'Acció Social i Ciutadania. El centre disposa de dos serveis: el d'acolliment residencial i el servei d'acolliment diürn. Tots dos estan destinats a persones amb discapacitat intel·lectual. Segons Andreu, a mesura que els usuaris han anat creixent, s’han plantejat nous reptes, com ara quines activitats proposaran als que estan ja en edat de jubilar-se.

En l’últim parlament que Andreu va fer com a president, va agrair als assistents el suport que ha tingut durant els 25 anys a la junta de Sant Tomàs i va remarcar la importància que té per qualsevol entitat incorporar saba nova.
Etiquetes:
Societat