25 d'abril de 2024

El concurs de receptes de cuina Tasta'ns pretén potenciar els productes de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

L’objectiu és donar a conèixer els productes propis de la zona i el projecte Tasta’ns als compradors potencials

El Ter 21 d'octubre de 2009 a les 16:53
La campanya pretén promocionar els productes de la Vall del Ges, Orís i Bisaura
El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura ha presentat aquest dimecres al matí el projecte Tasta’ns, un concurs de receptes de cuina fetes amb productes de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

L’objectiu és donar a conèixer els productes propis de la zona i el projecte Tasta’ns als compradors potencials. Concepció Prat, responsable política del projecte i regidora de l’Ajuntament de Vidrà, comenta que la participació al concurs es podrà fer des d’aquest dimecres i fins al 20 de novembre. Les receptes es poden enviar a la pàgina web tastans.cat, on hi ha les bases i la possibilitat d’omplir i enviar una butlleta. Les botigues associades al projecte també disposaran d’aquests documents d’inscripció.

Els premis consisteixen en tres lots de productes que s’entregaran el 29 de novembre durant la Fira de l’Avet de Sant Vicenç. La representació ha anat creixent i, segons Prat, ara és considerable i engloba 38 empreses.

Hi poden participar totes aquelles persones aficionades a la cuina, sense distinció d’edat. Les persones participants han de garantir que són propietàries de la recepta i de les fotografies que enviïn. Cada participant pot presentar un màxim de 3 receptes amb algun dels productes Tasta’ns.

Web Tasta'ns

Etiquetes: