25 d'abril de 2024

Sant Hipòlit de Voltregà i les Masies de Voltregà impulsen un Club de Feina

De moment, des del setembre ja s’han atès 70 persones i 25 persones han participat a les sessions en grup

El Ter 2 de novembre de 2009 a les 14:47
Una imatge de les instal·lacions del Club de Feina, al local Sant Jordi de Les Masies de Voltregà
L’Oficina de Promoció Econòmica del Voltreganès ja oferia un servei d’inserció laboral des de l’any passat, però es van adonar que l’increment de volum d’usuaris del servei feia necessari que el suport fos més ampli i personalitzat.

Des del setembre, es dóna assessorament i formació específic a les persones que estan en situació d’atur. Amb els nous recursos també s’hi inclou l’assessorament d’una tècnica d’orientació i ocupació, que ajuda els desocupats a fer la recerca.

El servei s’ofereix al local Sant Jordi de Les Masies de Voltregà, els dilluns i dijous a la tarda i els dimarts, dimecres i divendres al matí. Pel que fa al perfil d’usuaris que l’han utilitzat fins ara, destaca el segment dels homes de més de 40 anys i de sectors com el de la construcció.

De moment, des del setembre ja s’han atès 70 persones i 25 persones han participat a les sessions en grup que s’organitzen. En aquestes sessions s’aborden qüestions com ara la tècniques per afrontar amb èxit un procés de selecció. Altres serveis importants del Club de Feina del Voltreganès són la consulta d’ofertes laborals de manera física o per internet, l’anàlisi de currículums o la informació sobre les possibilitats de formació que hi ha a Osona. També es programen cursos d’informàtica bàsica i nivell mitjà per millorar el coneixement i les capacitats professionals dels usuaris del Club de Feina.
Etiquetes:
Economia i empresa