26 d'abril de 2024

Diumenge arriba la divuitena edició de la cursa Córrer per Córrer

La novetat és que els punts quilomètrics per primera vegada estan marcats

El Ter 3 de novembre de 2009 a les 10:46
Una imatge de l'edició 2008 del Córrer per Córrer
El Club Olímpic Manlleu organitza diumenge la divuitena edició de la cursa Córrer per Córrer. La prova comptarà amb deu quilòmetres de recorregut amb sortida i arribada a la zona esportiva de Manlleu.

La competició té la peculiaritat que té un caràcter lúdic i, per aquest motiu, no s’entreguen trofeus. S’espera la participació d’uns 300 atletes.

L’objectiu és promocionar l’atletisme com a esport de lleure. Les inscripcions es poden fer a la pagina web www.olimpicmanlleu.com. El recorregut no supera els deu quilòmetres, una distància que pot completar molt gent. Aquest any es manté el mateix recorregut que l’any passat. La novetat és que els punts quilomètrics per primera vegada estan marcats.

La competició començarà a les deu del matí a la zona esportiva. Els participants també tindran esmorzar gratuït a l’arribada. La prova està oberta a totes les edats. L’any passat hi van participar 277 atletes. El vencedor de l’edició passada va ser Jordi Alsina en l’apartat masculí i l’atleta de Terrassa, Anna Cos.

Web Club Olímpic Manlleu

Etiquetes:
Esports