26 d'abril de 2024

La primera edició de la "Medalla de l'Esport de les Comarques Centrals" guardonarà 15 esportistes

El premi es donarà el pròxim 17 de desembre a El Bruc.

El Ter 5 de novembre de 2009 a les 13:44
Josep Parés, de l'Agrupació Esportiva Ocellaire de Manlleu, serà el premiat més veterà
La presentació de la medalla s'ha fet aquest dijous a Manlleu
Han de ser majors de 60 anys, i la medalla és un reconeixement a la seva trajectòria esportiva. Cinc d’ells són de la comarca d’Osona. Es tracta de Catxo Ordeig de Sant Hipòlit de Voltregà, Núria Cabañes de Torelló, Miquel Ylla de Vic i Josep Parés i Agustí Clapera de Manlleu.

El manlleuenc Josep Parés Rota, de l’Agrupació Ocellaire de Manlleu i de 90 anys d’edat, és el més gran de tots els medallistes. La presentació de la medalla de l’esport de les comarques centrals s’ha fet aquest dijous al migdia a l’ajuntament de Manlleu. Toti Mumbrú, representant territorial de Barcelona de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat, destaca que el premi vol guardonar persones que ha donat molts anys de la seva vida a un club o municipi.

El guardó premia esportistes de diverses modalitats com els escacs, el tennis, el futbol, el bàsquet, el ciclisme, l'hoquei patins, l'esquí de fons o l'automobilisme, entre d'altres. El premi es donarà el pròxim 17 de desembre a El Bruc.

La primera edició de la Medalla de l’esport de les Comarques Centrals va escollir els 15 premiats entre 85 candidats. Aquest guardó també es dóna a la província de Girona i de Lleida.
Etiquetes:
Esports