25 d'abril de 2024

Tona celebra el 9è Festival Benèfic contra el Càncer

El festival comptarà amb el sorteig de més de 300 paneres amb multitud de productes

El Ter 5 de novembre de 2009 a les 17:55
Cartell del festival
El festival s’allargarà tot el cap de setmana i tindrà lloc a la sala la Canal. Per tercer any consecutiu el festival es reparteix en dos dies ja que la sala la Canal s’havia fet petita. Carme Pujols, membre de l’Associació d’Osona contra el càncer de Tona, destaca que com en els darrers 2 o 3 anys el festival busca algunes cares més conegudes a més de les múltiples activitats habituals.

Una vegada més s’ha demanat la col·laboració a totes les entitats i comerços de Tona. A més de les actuacions el dissabte, de Selvin o Pep Poblet, i de Reugenio, Jordi Palau i Amadeu Rosell el diumenge, el festival comptarà amb prop d’una quarantena d’actuacions. Hi haurà el Cor Bonaire, el Grup de country, el Mag Pota com a mestre de cerimònia, el gimnàs actiu, la Colla de Geganters de Tona o els Amics de la Sardana i el Club Patinatge Artístic Tona entre molts d’altres. A més a més, i com ja és tradicional, el festival comptarà amb el sorteig de més de 300 paneres amb multitud de productes. Carme Pujol destaca la solidaritat de tots els comerços, entitats i persones a títol individual.

Entre els regals que formen les paneres s’hi podrà torbar des de paquets de sal o sucre, fins a 500 quilos de llenya passant per vals en restaurants, manualitats o sacs de patates. Segons Pujol la crisi no s’ha fet notar gens i amb tot el material recollit es podran sortejar més de 300 paneres.

Pujol destaca que tots els diners recollits es queden a Osona. En la passada edició es van recollir més de 6.000 euros. Aquests s’acostumen a invertir en aparells per a l’hospital o per a investigació. Enguany però, l’objectiu de l’associació és aconseguir una sala ben acondicionada a l‘hospital per als malalts que han de fer tractaments de quimioteràpia.

Les entrades es poden adquirir a la mateixa taquilla de la sala la Canal de Tona per 6 euros i els números per participar al sorteig a un euro.
Etiquetes:
Societat