26 d'abril de 2024

Manlleu inaugura la nova plaça Sant Antoni de Pàdua amb una gran participació dels veïns

Es va celebrar l’obertura de la plaça per al barri, com a espai de trobada i convivència per als veïns i veïnes

El Ter 9 de novembre de 2009 a les 16:53
Imatge de l'acte d'inauguració
Aquest diumenge es va fer la inauguració de la nova plaça Sant Antoni de Pàdua del barri de l’Erm de Manlleu en el marc d’una jornada molt festiva. Al llarg del matí hi va haver activitats i jocs infantils, parades de menjar i begudes i actuacions musicals i festives. A més, es va fer una penjada de banderoles.

En un acte conduït pel president de l’Associació de Veïns del barri de l’Erm, Miguel Sánchez, representants del barri van fer parlaments i van recitar poemes en cinc idiomes (català, castellà, àrab, amazic i anglès). També es van poder visitar dues exposicions sobre diferents vivències de la plaça, des d’una perspectiva històrica i des de la mirada de les dones.

La celebració veïnal va sorgir amb l’objectiu de fer de la nova plaça de Sant Antoni una plaça oberta a tots els veïns i veïnes del barri i de Manlleu, i ha estat el tret de sortida d’un seguit d’actes que es faran properament amb l’objectiu de revitalitzar i dinamitzar aquest espai públic.

La celebració va estar organitzada per la Comissió de la plaça Sant Antoni, formada per la Xarxa d’escales de veïns, els comerciants de la plaça, l’Associació de Veïns del Barri de l’Erm, l’entitat Vincle, Serveis a la persona i la comunitat, l’Associació per al Desenvolupament dels Immigrants d’Osona i Jameiat Essalam. També hi van col.laborar la Coordinadora de la Setmana PIC, CITE-CC.OO, la Peña Flamenca, la Colla Gegantera de Manlleu, el Taller d’ocupació de serveis personalitzats a la comunitat i l’empresa Quiràlia.

També es van fer activitats per als més petits

Els Gegants també van participar de la festa

Una altra imatge de la festa

Imatge del torn de parlaments

Etiquetes:
Societat